Läs Husbloggarna på Vibyggerhus

150606

Vi var ute vid tomten igår en snabbis. Tanken är ju att grävarbetet ska starta igång under nästa vecka så ville se hur det såg ut. Dock var det en del som hade hänt. Vi har haft ett dike som har löpt längst med hela tomten, men det var igenlagt nu. Troligtvis så var det en granne som hade fixat uppe vid sin uppfart och passat på att fixa med lite till, inte oss emot. Kan man spara några slantar så är vi tacksamma.
 
Men eftersom vi inte var säkra på vem som hade varit i farten så frågade vi det företaget som ska fixa med vår tomt om det har varit i farten. Ännu inget svar så vi får se på måndag hur det ligger till. Som sagt varje peng man kan spara är vi tacksamma för. Markarbetet brukar ju lätt skena iväg vad jag har förstått, så jag är rätt glad för att vår tomt är så "lätt" som den ändå är.
 
 
Att vi ska komma igång med huset är något som vi länge har planerat så det kommer kännas fantastiskt att vi är så nära nu. Det känns verkligen rätt också när vi är där ute. Om ett år... då kanske vi kan äntligen bo där.
 

Kommentera här: