Läs Husbloggarna på Vibyggerhus

Morsdag och pysseltips

Ny vecka och helt ny månad. Dock kan man inte riktigt förstå att vi är inne i juni nu då praktiskt taget hela maj har här i Jönköping varit ursuelt vädermässigt. Några fina dagar har vi ju haft, men semesterfeelingen har inte riktigt infunnit sig ännu och det är ju tur med tanke på att jag och David ska jobba ett antal veckor till innan vi är lediga från jobb och dylikt. Trots att det har varit fler lediga dagar så har jag varit riktigt trött. Det har inte varit så hemskt mycket pyssel direkt och det lilla jag har gjort ligger på min hårddisk och väntar på att jag ska förbereda materialet och ladda upp det. Det är på gång i alla fall, kan jag ju i alla fall säga.
 
Till något mindre pyssel som jag gjorde i helgen. Morsdag var det ju i söndags och på lördagen slog jag därför in ett par presenter till ingen mindre än min kära mor. Jag har ju en ganska så "tråkig" smak när det kommer till papper, eftersom jag vill gärna ha det lite avskalat. Men jag upplever ändå att det känns mer genomtänkt när man kan kombinera det och få det istället att kännas riktigt lyxigt.Därför slog jag in det med två olika typer av tråd (en hampa och en hushållstråd i vitt) och gjorde en simpel rosett. Sedan gick jag ut och plockade ett par blommor som jag dekorerade paketen med.
 
Att dekorera det med färska blommor är något som jag verkligen gillar. Det känns bra mycket lyxigare än att köpa ett dyrt papper i affären, dessutom så är det säsong nu med så det krävs oftast inte så mycket för att få till det. Om man annars är lite mer förutseende än vad jag är kan man passa på att plocka sina favoritblommor nu och torka in det till hösten/vintern och dekorera paketen då med det.
Permalink Kategori: DIY Inspiration Taggar: Inspiration, decoration, dekoration, diy, doityourself, flowers, födelsedag, gifts, morsdag, papper, present, pysseltips, pyssla, wrapping; Kommentarer (0)

Kommentera här: