Läs Husbloggarna på Vibyggerhus

Motivationsord för hemmagym

Nu i veckan ska ÄNTLIGEN elektrikerna påbörja sitt jobb ute i huset. Vi har väntat egentligen sedan i slutet av mars på att de ska hugga tag i det, men det var först i början av april som vi har mer eller mindre suttit lite fast i huset. Därav har vi börjat spackla de gipsväggar som sitter uppe, och med tanke på att det är ett hästjobb som det är så är det skönt att inte dra ut på allt tills precis innan inflyttning.
 
Igår var vi i alla fall och kollade på lite färg till huset. Tanken är att större delen av huset givetvis ska vara ljust och vitt, men jag är för att ändå personifiera huset lite i alla fall så det inte blir helt kalt som det är i lägenheten nu, så tanken är att de flesta rum ska ha någon specifik färg. I gymmet har vi tänkt att köra på lite mer industrikänsla och vi är lite inne på att köra en vägg i en metallicfärg, om vi nu vågar vara så modiga.
 
Satt nu och kollade på lite inspiraiton och helt plötsligt blev jag hemskt inne på att vi kanske ska ha motivationsord på någon vägg. Som t.ex. "No pain, no gain." Men eftersom den används jämt av alla så tycker jag personligen att det mottot är lite nött. Så därav letade jag lite till:
 
Jag gillar de tre sista bäst, men sen ska David ha sina tankar och åsikter, så vem vet, det kanske inte blir detta alls. Men sånt här är det som jag har längtat efter mest i hela husbygget att samanfläta våra visioner och målbilder i huset och låta det bli vårt på ett helt annat sätt än vad lägenheten är.
Permalink Kategori: Huset Taggar: Inspiration, Svanen, fiskarhedenvillan, hemmagym, husbygge, huset, motivationsord; Kommentarer (0)

Kommentera här: