Läs Husbloggarna på Vibyggerhus

Giraff

Veckan har gått extremt fort och jag känner att jag knappt har hunnit med en bråkdel av det som jag hade tänkt att göra denna veckan. Men vissa saker har varit extremt bra med veckan som har varit. Jag har hunnit med en hel del på jobbet, hunnit med två träningspass (on more to go) och hälsat på min mamma och min lillebror samt fått hem nya fina ekogarner som jag nu kan använda framöver. Men för att återgå till ämnet så är ett av mina senaste alster den här lilla giraffen. Ett riktigt roligt, men pilligt projekt. 
För er som gärna virkar själva så finns mönstret här. Jag utgick ifrån mönstret men jag upplevde inte att det blev så avlångt som jag ville ha det så jag moddade det lite genom att lägga till lite fler varv per del. Så min giraff blev ca 32 cm från fot till horn. Diametern för magen är ca 6,5 cm och är virkat med ett 100% bomullsgarn från panduro.
Annars kan ni som vanligt beställa via mig, 300 kr exkl. frakt. Jag kan även virka den i en annan färgskala än den på bilden, eller i ett ekologiskt garn (dock i begränsade färger) om det skulle vara utav intresse. (Handtvätt rekommenderas. Den har tillverkats i ett hem med husdjur).
 
Om du är intresserad utav att lägga en beställning så kontakta mig på sofiespysselrum@gmail.com.
 
Permalink Kategori: Shop Taggar: Barn, Children, Crochet, Giraff, Gosedjur, Järabo, Panduro, Shop, Virkning, diy, doityourself, garn, kreativitet, pyssla; Kommentarer (2)