Läs Husbloggarna på Vibyggerhus

Munkar

Den senaste tiden har varit ganska så mycket på agendan. På jobbet har det varit fullt upp fram tills nu och nedräkningen till semestern har börjat (3 arbetsdagar kvar). Dock har jag ändå tappert hängt i med pysslandet och har nu hunnit arbeta upp ett lager att lägga upp på bloggen, så snart blir det en hel del som hamnar här.
 
Det senaste ni såg var ju en början till dessa två munkar. Jag utgick ifrån drops mönster -men eftersom det strulade en hel del på den första var jag direkt tvungen till att ta revanch och göra om vissa delar av mönstret.
Jag blev nöjd med resultatet och det blev två olika munkar tack vare mitt revanchsug. Det är gjort i bomullsgarn (100% bomull) samt är stoppad med fyllnadsvadd. De är ca 10 cm i diametern och 2,5cm höga, strösslet är broderat med garn.
 
Som vanligt kan ni beställa via mig (120kr för en munk eller 200kr för två exkl. frakt). Jag kan även virka den i en annan färgskala än den på bilden, eller i ett ekologiskt garn (dock i begränsade färger) om det skulle vara utav intresse. (Handtvätt rekommenderas. Den har tillverkats i ett hem med husdjur).
 
Om du är intresserad utav att lägga en beställning så kontakta mig på sofiespysselrum@gmail.com.
Permalink Kategori: Shop Taggar: Children, Crochet, Järabo, Panduro, Shop, Soft toys, Virkning, amigurimi, baby, diy, doityourself, donut, garn, kreativitet, munk, projekt, pyssla; Kommentarer (0)