Läs Husbloggarna på Vibyggerhus

Husbygge under vecka 27

Även under vecka 27 har vi hunnit med fruktansvärt mycket. Med en vecka kvar till semester så är vi väldigt optimistiska hus långt vi har kommit hittills. Denna vecka har vi mest hållt på att skiva upp osb-skivor, men det har även blivit en del annat.
Under vecka 27 fick vi hem ledlisterna från Xcen AB. Vi ska ha dem på ett ex antal ställen i huset och vi är väldigt nöjda med det beslutet att satsa lite extra på belysningen. Vi har även under veckan gipsat garderobens insida innan vi gick in i köket och började OSB-skiva.
 
OSB-skivandet i vardagsrumsdelen.
Ena kortsidan som är på vardagsrumssidan. Vi har kvar kortsidan där köket kommer att vara. Vi väntar på att Bravida ska ut och fixera rör så att vi kan göra färdigt den väggen också.
 
Under helgen skulle det bli lite mindre jobb i huset. Lördagen skulle vi iväg till Hjo, men på kvällen när vi kom hem kunde vi inte hålla oss, och åkte därför direkt ut till huset. Vi skivade en av väggarna till vårt framtida gym då och sen på söndagen så forsatte vi att skiva och isolera en ytterligare vägg. Vi blir mer och mer nöjda med vårt framtida gym. Hur pass mycket vi hinner med innan semestern är fortfarande oklart. Vi får helt enkelt se.
 
Permalink Kategori: Huset Taggar: Bogla, Svanen, bravida, fiskarhedenvillan, hemmagym, husbygge, huset, nybyggnad; Kommentarer (0)

Kommentera här: