Läs Husbloggarna på Vibyggerhus

Statusuppdatering Huset

Även om det är länge sedan jag la upp något om huset här så innebär det inte att vi inte har kört på med det. Tvärtom faktiskt. Snart är det nämligen dags för elektriker att komma och dra elen i huset. Vi har nästan glesat färdigt hela huset, vi har ett par inneväggar kvar att regla upp och lite OSB-skivor som inte är uppsatta ännu, men mesta dels så är det faktiskt gips kvar. Sen när elektriker har varit på plats kan vi slutföra innerväggar med att isolera lite ytterligare och sen sätta igen på andra sidan. Så framöver blir det förhoppningsvis lite mer plats i huset också.
När vi fortfarande hade lite glesande kvar att göra på övervåningen.
Vi reglade och OSB-skivade färdigt en innervägg på övervåningen. Keso aka snickarkatten var med och höll ett öga så att allt gick rätt till.
Davids föräldrar och mamma och Peter kom förra helgen och hjälpte till att städa av rätt mycket från nedre plan. Sen passade vi även på att börja OSB-skiva hjärteväggen på nedre plan. Den slutförde vi för övrigt i helgen och sen testade vi även på att gispa lite.
 
Igår åkte vi dessutom till Hooks Herrgård för en liten miniweekend. Fin natur och härlig spa-anläggning. Vi fick även trerätters på kvällen dock råkade vi ut för lätt den virrigaste servitören i historien. Men det var ett härligt dygn, även om jag nästan känner mig tröttare efter allt än vad jag var innan. Kanske kroppens sätt att tala om att avslappning behövs? Minivecka blir det nu i veckan i alla fall, tre dagar, vilket ska bli skönt. Hoppas bara på att den förbaskade läkaren kan höra av sig så jag får en ny sjukskrivning innan påskhelgen.
 

Kommentera här: